9 comentarii la „Tabba – Home studio

 • Pingback: Tweets that mention Tabba – Home studio | Instrumente muzicale - O lume fara limite! Despre muzica, echipamente audio, articole de specialitate, DIY -- Topsy.com

 • 27 februarie 2011 la 2:19 pm
  Permalink

  bwhahahaha.
  acu sa vedem si raspunsul unui studio axat pe clasic 😀

 • 30 martie 2011 la 3:41 pm
  Permalink

  Bravo lor! O mașină în plus nu strică niciodată 😀 Plus că România tinde din ce în ce mai mult să devină fruncea pe plan muzical în lume.

 • 30 martie 2011 la 7:15 pm
  Permalink

  suna ridicol… e un fel de plezneala dance-hop cam cum se facea in romania cand avea lumea impresia ca face hip-hop. suna a 1994, talente locale de oras sub 100.000 de locuitori, lumea a 3-a.

  scuzati sarcasmul, dar piese din astea fac muzica romaneasca praf de cand am iesit din comunism.

  faptul ca poti si ai facut o „piesa” nu inseamna ca tre sa ajunga si publicata. putina modestie nu strica.

 • 31 martie 2011 la 12:58 am
  Permalink

  Yo Crackhead, why so serious…ma brother?
  Lasand gluma la o parte, nu cred ca piesa asta a fost menita sa sparga topurile de HipHop, ci mai degraba o chestie amuzanta, despre un home-studio user (piesa e promovata aici in special pentru ca mentioneaza si magazinul nostru, adica Soundcreation).

  Tabba nu e vreun Rakim, Nas, Evidence, JayZ sau ceva de genul asta si nici nu cred ca pretinde sa fie asa ceva.
  Pe langa asta, nici macar nu stiu daca este chiar HipHop-er…

  Anyways, toate cele bune!

  Alex.

 • 5 aprilie 2011 la 10:18 pm
  Permalink

  sorry. asa sunt eu, sensibil muzical. cititi si voi cu juma de norma 😀

 • 8 aprilie 2011 la 8:01 am
  Permalink

  Salut la toata lumea.@crackhead, am facut piesa asta din amuzament si nu ca sa arat ceva 🙂 daca asi fi stiut ca baietii de la soundcreation o vor publica aici, acordam mai multa atentie creeatiei si evident o indreptam in alta directie.Nu e nimic profesional in ea, e ceva facut repede si in gluma dar totusi ce spun acolo e adevarat :).Stima si Respect SoundCreation.

 • 19 februarie 2013 la 11:54 am
  Permalink

  Absolut bestial,,, ! Tabba, nu te lasa influentzat de comentarii, nici macar de cele pozitive. Tu fa treaba ta in continuare ca faci bn ce faci shi lasa lumea sa vorbeasca. Nu da explicatzii celor care nu merita atentzia. Lumea e plina de critici, in special de muzica. Asta e singurul lucru care shtiu sa il faca, sa critice dar de altceva nu sunt in stare. Sunt prea multzi asha zishi cunoscatori care ishi exprima parerea dar fara nici un fel de argument esentzial, doar pentru simplu fapt ca nu le place. ”Sensibil” muzical nu inseamna neaparat shi ”cunoscator”, poate doar lipsit de imaginatzie. Cu stima…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.