Lansare Blue Sky Media Desk MKII

03-Logo_JPEGCu ocazia targului international de la Frankfurt de anul acesta, Blue Sky anunta lansarea seriei a doua a sistemului de monitorizare Blue Sky Media Desk. Noua serie Media Desk MK II va primi un „facelift” complet. Noul design de care va avea parte sistemul va fi apropiat de fratii mai mari din seriile Sky System One/Two, Mid Blue si Big Blue cu acelasi design si aceasi paleta de culori.

Acesta va avea un tweeter similar cu cel de pe Sky System One, iar pentru subwoofer cei de la Blue Sky au ales un difuzor de 10″ cu putere mai mare pe iesire si cu o capacitate de integrare in sistem mai buna.

Media Desk MK II va veni in 2 variante. Media Desk 2.1 si Media Desk 5.1

Variata de upgrade nu va mai fi disponibila deci clientul va trebui sa aleaga bine varianta achizitionata. Totusi pentru clientii care au varianta stereo 2.1, in stocurile depozitelor Blue Sky mai sunt sisteme de upgrade pentru vechea serie Media Desk.

Varianta noua Media Desk va fi disponibila in Europa incepand cu luna Mai 2010.  Dupa targul de la Frankfurt de anul acesta vom reveni cu fotografii si mai multe informatii despre acest sistem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.