JZ Microphones anunta o serie noua de microfoane – JZ Vintage

Riga/ Letonia (25.11.2009)– Jz Microphones anunta o linie noua de microfoane numita JZ Vintage care va o linie complet noua cu un design unic si istet si cu un sunet caracteristic vintage. Noua serie de microfoane se materializeaza intr-o forma plata cu shockmount inclus si o capsula unica. Din seria aceasta de microfoane vor fi 3 modele :

• V-67

• V- 47

• V-12

JZ_vintage

Fiecare microfon va avea cel mai bun sound vintage si vor fi construite in onoarea lui U-57, U-47 si a lui C-12. Capsulele vor fi imbunatatite cu tehnologia patentata JZ “Golden Drops”.

“Cu toti stim cat de importante sunt unele microfoane vintage pentru industria inregistrarilor si cum inginerii de sunet le preferau ca si standarde pentru evaluare sau comparatie cu alte microfoane.” Din cauza ca marea majoritate a microfoanelor vintage sunt greu de gasit, am decis sa lansam aceasta linie de microfoane, sa satisfacem cererea clientilor si sa ne completam linia de microfoane”.

Juris Zarins – Designer si fondator JZ Microphones

Pentru a afla care dintre microfoane va fi lansat primul urmariti pe tweeter atat producatorul cat si dealer-ul. In curand vom veni cu noutati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.