Axon AX 100 MKII – controler Guitar-to-Midi

Axon AX100 MKII este un controler Guitar-to-MIDI inglobat intr-o unitate de rack ce foloseste un sistem numit Early transient recognition system, care evalueaza impulsurile primite de la corzile chitarii si le transforma in valori de pitch, dinamica si lungime. Un processor RISC de 32-bit face toate acestea posibile, si pe langa asta deschide si o lume muzicala noua chitaristilor.

AXON AX100 MKII

De acum prin simpla trecere pe canalul MIDI, puteti avea orice ton va doriti pe chitara incepand cu pian si pana la tobe.

Axon AX100 MKII va ofera peste 500 de tonuri diferite din care va puteti alege, 10 seturi de tobe separate si un kit SFX prin care puteti declansa surse externe generatoare de ton ca de ex un sampler sau sintetizatoare. Atunci in functie de tonul ales, chitara d-voastra poate sa devina ori pian ori sintetizator ori saxofon.

O caracteristica foarte interesanta care diferentiaza AX100 MKII de alte sisteme de acest gen este posibilitatea de a imparti corzile si tastele chitarii in 12 zone diferite, fiecare din ele avand posibilitatea de a controla alt ton. Cu alte cuvinte puteti avea diferite tonuri simultan pe chitara, depinzand de corzile, tastele sau locul unde ciupiti coarda.

Mai jos aveti o ilustrare a modului de impartire a zonelor pe chitara.

Splittings

Pe langa multe alte facilitati si caracteristi interesante, AX100 MKII mai are si un editor software cu ajutorul caruia puteti edita sau pastra cursul tuturor parametrilor, confortabil cu ajutorul unui computer (Windows sau Mac). Chiar si impartirea complicata a zonelor pe chitara sunt joaca de copil si doar la cateva click-uri distanta, stocate in siguranta intr-unul dintre cele 128 preseturi programabile.

Soft Editor

Specificatii:

  • Controler Guitar-to-MIDI extrem de rapid.
  • Sistem early transient recognition (ETR) patentat.
  • Compatibil cu orice doza MIDI cu sistem de 13 pini pentru chitari electrice sau bass
  • 256 Preseturi (128 Fabrica / 128 Utilizator)
  • Peste 500 de tonuri diferite, intre care si 10 seturi de tobe  (compatibile  GM si XG)
  • Mod HOLD puternic cu arpegiator si secventiator de tobe
  • Editor software pentru Windows si Mac

Aceasta unitate va fi disponibila incepand cu luna noiembrie si in romania prin intermediul SoundCreation

Link Video:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.