Novation AutoMap pentru iPod Touch sau iPhone – Update

Dupa cum am spus la finalul articolului original, cum ca vom veni cu noi prezentari de aplicatii iPhone si iPod Touch, ne-am tinut de cuvant si iata ca azi va mai prezentam inca 3 noi aplicatii care n-i se par interesante.

Prima dintre ele ar fi iZotope iDrum.

O aplicatie care face din constructia de ritmuri o treaba foarte usoara, accesibila oricui printr-o interfata simpla dar totusi cu un continut conceput profesional.

Cunoscatorii stiu deja de varianta de Mac sau Pc a iZotope iDrum, varianta foarte populara printre producatori preofesionisti si posesorii de Home-studio. Deocamdata sunt 2 versiuni ale aplicatiei si anume Hip-Hop Edition si Club Edition si ambele le puteti gasi la Apple App Store cu doar 4,99 USD

Mai jos aveti o prezentare video a aplicatiei.

Urmatoarea aplicatie pe lista noastra de favorite este o aplicatie care nu necesita nici un fel de introducere si anume JR Hexatone.

O aplicatie conceputa impreuna cu celebrul clapar al Dream Theater, Jordan Rudess.

Aplicatia se gaseste deja in Apple App Store si se poate achizitiona contra sumei de 9.99 USD

Jordan Rudess ne demonstreaza ce este si ce anume face Hexatone.

BeatMaker – O aplicatie ce se apropie foarte mult de un software profesional de creatie muzicala. Cu secventiator, efecte incluse si multe multe caracteristici bine concepute BeatMaker e o aplicatie care e capabila sa va schimbe parerea actuala despre aplicatiile iPhone si iPod Touch.

Aplicatia deja se gaseste la Apple App Store si costa nu putin si anume 19.99 USD

Vom mai reveni si in viitor cu alte aplicatii care n-i se vor parea interesante, iar daca aveti sau stiti o aplicatie care credeti ca merita sa se stie despre ea, nu ezitati sa ne lasati un mesaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.