Native Instruments anunta retragerea de la targurile internationale de muzica

Native Instruments anunta pe 7 Iulie anul acesta ca pe viitor nu va mai participa cu un stand de prezentare la marile targuri de muzica precum NAMM, Musikmesse sau AES.Compania a decis in schimb sa acorde prioritate maxima canalelor de comunicare online pt a avea o mai puternica legatura directa cu clientii si pentru asta sa aloce bugetele in consecinta.

Aceasta schimbare in prioritati este exemplificata de noul site sofisticat si bogat in media pe care Native Instruments la lansat de curand, si va fi continuat in viitor de lansarea unor noi canale online inovative precum si a altor moduri de comunicare directa cu clientul.

“Timpurile se schimba si am observat ca targurile devin tot mai putin relevante pt industria noastra,” spune Pablo La Rosa Directorul International de Marketing al Native Instruments. “Concentrandu-ne eforturile asupra comunicari online si asupra evenimentelor directe catre consumator, ajungem muzicianul si producatorul de astazi intr-un mod in care noi credem ca este mai eficient pentru noi si deasemenea mai antrenant pt ei.”

Asta poate fi o veste rea pentru targurile de muzica pentru ca daca Native Instruments au decis sa nu mai ia parte la ele poate si alte companii le vor urma. Asta poate avea sens pt companiile in parte dar pentru industria muzicala ca si intreg poate fi o pierdere. Asta poate fi privita ca un semn de declin pt targurile de muzica ca si eveniment.

Mai jos va puteti lasa parerea despre decizia NI de a parasi targurile.

Sunt cumva targurile de muzica la inceputul sfarsitului? Sau este doar o masura de scadere a costurilor pentru companie in vremuri de criza…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.