Summer NAMM 2010

Editia de vara a celui mai mare targ de instrumente muzicale din lume a avut loc in luna Iunie intre 18 si 20. In acest an au fost lansate multe modele noi de instrumente sau echipamente de la diferiti producatori fie ei celebri fie mai putin celebri. Noi din pacate nu am reusit sa ajungem la targ dar promitem ca in urmatorii 15 ani o sa facem asta…

Namm 2010

Oricum nu scriu acest post sa va zic cand vom merge la NAMM ci sa va prezint cateva clipuri video cu ce s-a mai lansat. Pe acest blog s-a scris mai putin despre instrumente muzicale si cred ca unii dintre voi sunt interesati si de acest aspect. Vom incerca de acum incolo sa introducem stiri  si recenzii despre si la instrumente muzicale.

Si vom si incepe cu un clip unde un domn pe nume Trev Wilkinson (sistemele de tremolo si cheile de chitara Wilkinson ii poarta numele) ne prezinta un bridge cu sistem de acordare automat cu care este echipata o chitara Fret King.

Pentru informatii despre chitarile Fret King accesati site-ul producatorului.

Daca v-ati saturat de stative de microfon care inconjoara setul de tobe mai ales acela care tine microfonul de kickdrum, atunci urmatoarea chestie e potrivita pentru voi.

Este vorba despre un sistem shockmount pentru microfonul de kick care se fixeaza in interiorul tobei mari si care se numeste The Kelly Shu shockmount. Mie mi se pare un sistem destul de ingenios si folositor, si sunt convins ca inventatorul s-a inspirat de la microfoanele clasice de radio.

Pentru iubitorii de tobe venim cu noutatile celor de la TAMA. Acum au lansat o serie de pedale care promit ca sunt rapide, si 2 modele noi de seturi de tobe.

Lasam reprezentantul TAMA sa spuna mai multe despre produsele noi.

Ca o ultima prezentare pe astazi am ales noul model de VoiceLive de la TC Electronic si anume VoiceLive Touch. Acesta este mic, usor, compact si ofera si tonuri excelente luate de pe TC Electonic Voice Live 2.

Deobicei e bine sa stii multe lucruri despre un echipament. Cei de la TC ne prezinta 10 lucruri care trebuie sa le stim despre VoiceLive Touch.

Cam atat pentru astazi. In publicarile viitoare vom incerca sa prezentam cat mai multe echipamente lansate la aceasta editie de Summer Namm 2010.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.