Roland SPD-30 Octapad

Roland este deja de ani buni lider in tehnologia de percutie electronica. Experienta lor si dezvoltarea in acest domeniu se vede si prin intermediul ultimului produs lansat in acest sector si anume Roland  SPD-30 „OCTAPAD”

La prima vedere se poate lua drept un alt SPD-20 sau SPD-S, dar SPD-30 OCTAPAD este mai mult decat atat. Pe langa cele 670 de tonuri diferite incluzand multe seturi de tobe dar si elemente de percutie, cei de la Roland au mai adaugat si 30 de tipuri de efecte, printre care un EQ, Limiter si cateva tipuri de ambiente.

Octapad

Pe langa acestea mai are 4 intrari separate de trigger plus un controler de fuscinel la care puteti conecta: un trigger de picior impreuna cu o pedala, un pad de snare si poate un cinel, etc

Functia de Phrase Looper este o functie nou introdusa care va permite sa inregistrati in timp real pana la 3 straturi separate. Puteti stoca pana la 50 fraze diferite, si puteti conecta switchuri de picior pentru a controla functia de record si play fara a folosi mainile. Datele se pot inregistra pe o memorie flash USB.

spd-30_stick_zoom_galPadurile au un raspuns destul de bun. Dupa spusele Roland, acestea au parte de cea mai avansata tehnologie de triggering de la Roland. Fiecare pad este o unitate separata izolata de celelalte si nu permite asa numitu fenomen „crosstalk” intre ele.

Pentru cei care sunt obisnuiti cu acest tip de instrument, acesta poate fi o unealta buna, versatila cu care se poate face „treaba” la orice nivel. Si cu noile functii introduse va pot spune ca si distractia e asigurata cu aceasta unitate.

spd-30_back_gal

Specificatii:

  • Paduri: 8 paduri cu dual trigger si 4 intrari separate pentru triggere externe
  • Sunete: 670 sunete diferite
  • Seturi tobe: 50 seturi
  • Parametri variabili pe intrument: Tuning, Muffling, Soft Attack, Tone Color, Pitch Sweep, Volume, Pan, Reverse
  • Tipuri de efecte: Ambiante (7 tipuri), EQ, Limiter, si 30 tipuri de mutiefect.
  • Functia Phrase Loop: 50 fraze diferite,inregistrare pe 3 straturi,tempo de la 40 la 260 bpm, inregistrare in timp real.
  • Display: LCD cu rezolutia 160 x 160 si leduri de ilmuniare status pe fiecare pad ( 8 buc)
  • Conectori: Intrari si iesiri pe Jack TRS, intrari de trigger pe Jack mare ( 4 buc), Conexiune MIDI, si 2 conectori USB.

video:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.