Scarbee Jay Bass de la Native Instruments

Native_instruments_LogoDe curand cei de la Native Instruments au lansat cel mai nou plug-in numit Scarbee Jay Bass ce se doreste a fi o reproducere cat mai precisa a tonului legendarului bass Fender Jazz Bass.

Alimentat de Kontakt Player, Scarbee Jay Bass contine atat stiluri bazate pe tehnica de slap cat si stiluri bazate pe tehnica degetelor. Toate cele 4 corzi ale instrumentului real au fost „samplate” la noua velocitati diferite si au fost inregistrate prin DI box, astfel permitand instrumentului virtual sa fie re-amplificat cu un simulator de amp sau chiar printr-un aplificator real.

NI_Scarbee_MM-Bass

Pentru a usura programarea partilor de bass realiste, engine-ul Kontakt va articuleaza secventa cu tehnici folositeca de ex: Hammer-on, pull-off, grace notes, fret notes si chiar si lovituri in doza.

Tastiera basului reprezentata in plug-in va reflecta toate articulatiile mentionate mai sus, in timp real, si deasemenea ilustreaza si slide-urile sau acordurile cantate. O caracteristica interesanta este aceea ca in cazul in care se canta aceeasi nota pluginul alterneaza velocitatea simuland cantatul cu degetul aratator si degetul mijlociu.

Scarbee Jay Bass costa 79 Euro si se poate downloada de pe site-ul Native Instruments

Acest plug-in nu are inca o prezentare video. Am adaugat o scurta prezentare video a fratelui mai mare care trateaza Precision Bass .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.