despre noi contact autentificare coșul meu menu
0356 228 228 Luni – Vineri: 09:00 - 18:00
  • Chitara miniatura Yamaha GL1 Guitalele TB

GL1 Guitalele TB - Chitară miniatură:

Chitară miniatură, de mărimea unui ukulele bariton, care permite interpretarea în acorduri exact ca la chitară dar cu sunetul unui ukulele. Are corpul cu față din Molid, laterale și spate din Meranti.


Yamaha GL1 Guitalele TB - chitară miniatură, de mărimea unui ukulele bariton, care permite interpretarea în acorduri exact ca la chitară dar cu sunetul unui ukulele. Are corpul cu față din lemn de Molid, laterale și spate din lemn de Meranti, grif din lemn de Nato, bridge și tastieră din lemn de Sonokeling. Scala 433 mm, lățimea prăgușului de 48 mm, și adâncimea corpului de 70 mm. Finisaj mat de culoare maroniu (Tobacco Brown).

Unitatea de vanzare: bucata

GL1 Guitalele BL
GL1 Guitalele BL

Chitară miniatură

Yamaha

GL1 Guitalele BL

stoc
400.00 Lei
Yamaha GL1 Guitalele BL
GL1 Guitalele PB
GL1 Guitalele PB

Chitară miniatură

Yamaha

GL1 Guitalele PB

stoc
406.00 Lei
Yamaha GL1 Guitalele PB
GL1 Guitalele NT
GL1 Guitalele NT

Chitară miniatură

Yamaha

GL1 Guitalele NT

stoc
385.00 Lei
Yamaha GL1 Guitalele NT
17.05.2018, 17:32
Un instrument impresionant pentru pret

Am cumparat aceasta mica minunatie acum aproape un an si sunt gata sa mi exprim parerea despre ea.

Este un instrument foarte fain, sunburst ul arara foarte bine. Sunetul este asemanator cu cel de ukulele, foarte placut si simpatic. Sunetul este puternic pentru un corp asa micut. Cheitele de acordaj sunt extrem de bune, nu mi au facut probleme.

Nu il recomand pentru chitaristii cu maini mici sau celor carora gatul chitarelor clasice li se pare unplayable, si nici copiilor. Are un gat destul de lat, si din cauza asta. Alt lucru care o trage putin in jos sunt fret urile, care in ciuda faptului ca nu prezinta fret-buzz, au nevoie sa fie slefuite pemtru ca zgarie putin corzile. Cel putin asta a fost cazul la mine. Dar asta numai daca ai chef de bend uri. La acorduri normale cu strummig sau picking, nu prezinta nicio problema.

Concluzia mea este ca acest instrument este o adevarata afacere pt un calator nepretentios si pentru cei chitaristii care vor sa acompanieze o ukulele cu mai multa usurinta. Suna super si arata traznet!