despre noi contact autentificare coșul meu menu
0356 228 228 Luni – Vineri: 09:00 - 19:00
  • Mini-sintetizator analogic Korg Volca FM
  • Mini-sintetizator analogic Korg Volca FM
  • Mini-sintetizator analogic Korg Volca FM
  • Mini-sintetizator analogic Korg Volca FM
  • Mini-sintetizator analogic Korg Volca FM
  • Mini-sintetizator analogic Korg Volca FM
  • Mini-sintetizator analogic Korg Volca FM
  • Mini-sintetizator analogic Korg Volca FM
Mini-sintetizator analogic Korg Volca FM Mini-sintetizator analogic Korg Volca FM Mini-sintetizator analogic Korg Volca FM Mini-sintetizator analogic Korg Volca FM Mini-sintetizator analogic Korg Volca FM Mini-sintetizator analogic Korg Volca FM Mini-sintetizator analogic Korg Volca FM Mini-sintetizator analogic Korg Volca FM
698.00 Lei (TVA inclus)
în rate: de la 19.25 lei/luna (vezi detalii)
Pentru un termen de livrare exact vă rugăm să întrebați un consultant SoundCreation.
adaugă în coș
Korg

Volca FM - Mini-sintetizator analogic:

Mini-sintetizator analogic, Digital FM, cu polifonie de 3 voci, efect de chorus, Step-Sequencer cu 16 pași (poate fi automatizat), Warp Active Step, Arpeggiator și Pattern Chain.


Korg Volca FM - mini-sintetizator analogic, Digital FM, cu polifonie de 3 voci. Acesta poate reproduce complet motorul de sunet al unui sintetizator FM classic, fiind perfect compatibil în același timp. Interfața unică volca permite manipularea distinctă a sunetelor FM chiar dacă nu există un nivel de experiență pentru utilizarea sintezei FM. Beneficiază de efect de chorus, Step-Sequencer cu 16 pași (poate fi automatizat), include Warp Active Step, Arpeggiator și Pattern Chain. Oferă intrări/ieșiri sync cu conector mini jack mono, ieșire de căști cu conector mini jack stereo. Alimentat de 6 baterii AA sau prin alimentatorul KA-350 (comercializat separat).

  • Editare facilă a sunetului

Volca FM face ca editatea audio să fie super accesibilă folosind potențiometrele MODULATOR/CARRIER - mișcările potențiometrelor sunt asignate la parametrii multipli astfel încât editarea audio să fie ușor de înțeles. Entuziaștii FM pot aprofunda meniul astfel încât să editeze în totalitate paramentrii. Volca fm vine echipat din fabrică cu un ghid de paramentri.

  • Efect CHORUS incorporat

Pe lângă reproducerea exactă a motorului de sunet, Volca fm este de asemenea echipat cu un efect chorus bogat astfel încât acesta va adauga profunzime sunetelor tale.
Sequencer-ul cu 16 pași permite automatizarea fiecărui parametru
Pune la dispoziție un sequencer în buclă cu 16 intervale ce permite înregistrarea, interpretarea în timp real folosind claviatura panoului tactil. Până la 16 tipare de secvențe pot fi stocate în memoria internă.
Funcția motion sequence înregistrează fiecare mișcare a potențiometrelor și permite să adăugați sunetului schimbări variabile în timp.

Conține funcții noi care oferă capacitatea de a crea ritmuri asimetrice. Daca active step este mai mic de 16 intervale, puteți folosi funcția warp active step pentru compensare astfel încât timpul de redare să se încadreze în 16 intervale complete; apoi sincronizând redarea cu o altă unitate volca, puteți defaza intenționat temporizarea pentru a genera interpretări cu adevărat originale și neconvenționale.

Ca o premieră pentru seria volca, volca fm este echipat cu un arpegiator. Folosind acest arpegiator împreună cu secvențe de mișcare puteți crea tipare de ritm extrem de excentrice și inovatoare.

Mai mult, funcția pattern chain vă permite să conectați multiple tipare de secvențe între ele pentru redări succesive, fapt ce vă permite sa construiți înlănțuiri de mare anvergură din intervale de 32, 64 sau chiar 256 de intervale alaturând pana la 16 secvențe.

Volca fm vine echipat cu un conector de tip sync care poate fi ușor conectat la mașinile de ritmuri Korg. Conecteaza-l la o altă unitate din seria volca, electribe, SQ-1 si experimentează o sesiune de playback sincronizat. Atunci când două unități de tip volca fm sunt conectate, se poate clona sunetul programelor și datele.

Jack-ul MIDI IN permite folosirea volca ca și un modul de sunet pentru DAW pentru si controller MIDI.

Mărimea sa compactă, posibilitate de operare doar pe baterii și difuzorul incorporat fac din volca fm companionul ideal, ușor de folosit oriunde, oricând.

Dimensiuni 193 x 115 x 40 mm, greutate 360 gr.

Unitatea de vanzare: bucata

Parametri:
Greutate: 0.360
Volca Kick
Volca Kick

Sintetizator analogic de kick

Korg

Volca Kick

stoc
698.00 Lei
Korg Volca Kick
Volca Keys
Volca Keys

Sintetizator analogic

Korg

Volca Keys

stoc
698.00 Lei
Korg Volca Keys
20.03.2019, 12:45
Simplu,dar complicat..

Pe lângã sunet si MiDI in, mai functioneazã si pe baterii. E chiar o chestie micã si fainã.

KA-350
KA-350

Alimentator 9 V/1700 mA

Korg

KA-350

stoc
135.00 Lei
Korg KA-350