despre noi contact autentificare coșul meu menu
0356 228 228 Luni – Vineri: 09:00 - 18:00
 • Novation Bass Station II
 • Novation Bass Station II
 • Novation Bass Station II
Novation Bass Station II Novation Bass Station II Novation Bass Station II

Bass Station II - Sintetizator analogic:

Mono-synth analogic cu 25 clape, 3 oscilatoare, 2 filtre cu overdrive, 2 efecte, 2 generatoare de envelope ADSR si 2 LFOs, arpegiator si step-sequencer, 128 preseturi, MIDI/USB


Novation Bass Station II: dupa 21 de ani, sintetizatorul analogic Novation Bass Station a fost refacut pentru a corespunde cerintelor secolului 21. Bass Station II este un mono-synth analogic cu inclinatii puternice pentru bas, dar cu un engine versatil ce permite solo/lead-uri ascutite si arpegii vioaie; cele mai bune elemente din clasicul Bass Station au fost reproiectate si extinse, Bass Station II are un design nou, modulatie reproiectata, efecte, filtre imbunatatie si multe altele.

Calea de semnal este pur analogica - la fel si sectiunea de efecte. Hardware-ul a fost organizat pe module cu potmetre dedicate, comutatoare, slidere si butoane pentru parametrii mai importanti. Aditional permite stocarea si evocarea de patch-uri, Bass Station II vine cu 64 preset-uri de fabrica si cu spatiu de inca 64 locatii pentru utilizator.

Claviatura are 25 clape sensibile la velocitate cu aftertouch asociabil, este o claviatura tipica 'synth-action'. Bass Station II este si un echipament complezent MIDI cu MIDI I/O pe porturi cu conexiune de 5 pini.

Motorul de Synth Bass Station II:

Oscilatoare:
Bass Station II este construit pe 3 oscilatoare analogice si un generator de zgomot. Are doua oscilatoare complet independente si un sub-oscilator. Oscilatorul Unu si Doi sunt comutabile intre 'sine', 'sawtooth', 'square' si 'latime variabila de puls', iar oscilatorul Trei se poate seta la una sau doua octave sub oscilatorul Unu. Oscilatorul Trei poate fi 'sine' sau 'latime ingusta de puls' oferind tonul caracteristic de 'bas gras'.

Filtre:
Se pot selecta 2 filtre discrete - 'Acid' sau 'Classic' - fiecare cu overdrive integrat pentru o gama larga de tonuri de la 'uscat' la 'cald', la 'obraznic'. Filtrul 'Classic' poate fi comutat intre 'low pass', 'high pass' si 'band pass' in pante/slopes de 12 sau 24dB. Filtrul 'Acid' se bazeaza pe un design de dioda in scari ce livreaza sunete caracteristice 303-esque, agresive.

Efecte:
Bass Station II are 2 efecte (fara a include overdrive-ul de pe filtre). Distorsul analogic actioneaza componentele de circuit pentru a adauga frecvente noi sunetului. Efectul de Distors a Bass Station II poate adauga caldura, granularitate murdara sau orice intre. Al doilea efect este 'OSC Filter Mod' ce creeaza un sunet distinctiv FM-type prin utilizarea oscilatorului Doi pentru a modula frecventa de filtru. Acest efect este foarte bun pentru a adauga efecte crunchy ce ingroasa substantial basul si patch-urile de solo/lead.

Modulatie:
Bass Station II are 2 generatoare de envelope si 2 oscilatoare de frecvente joase (LFOs). Primul este un envelope de amp ADSR si al doilea este un mod envelope ce poate fi folosit la modularea frecventei de filtru, pitch oscilator si 'osc pulse width'. Oscilatorul de frecvente joase LFO Unu este dedicat modulatiei de pitch, iar LFO Doi este folosit la modularea 'osc pulse width' si frecventei de filtru. Desi pare ca sunt 4 unde/waveforms de LFO, functia 'LFO Slew' poate fi folosita pentru a sculpta LFO-urile pentru a netezi formele de unda/wave-shapes.

Arpegiator si step-sequencer:
Arpegiatorul si Step-Sequencerul din Bass Station II sunt unelte exceptionale de interpretare si productie. Arpegiatorul poate fi dirijat sa ruleze prin 32 tipare de ritm in directii diferite cu gama comutabila de octave. Adevarata distractie incepe cand Step Sequencer-ul este angrenat, pana la 4 secvente pot fi jucate -cu legato si rest - si asociate la oricare dintre cele 32 de tipare de ritm.

 • sintetizator analogic, cale de semnal pur-analogica cu inclinatie puternica spre bas ce revitalizeaza spiritul original Bass Station
 • claviatura tipica 'synth-action' cu 25 clape sensibile la velocitate cu aftertouch asociabil
 • 2 filtre analogice distincte: Acid si Classic
 • incarcarea si salvare de patch-uri: 64 patch-uri de fabrica si 64 locatii pentru utilizator
 • arpegiator si step-sequencer programabil bazat pe tipare/pattern
 • interfata tipica de synth-analogic cu controale dedicate pentru parametrii importanti al motorului de sunet
 • 2 oscilatoare sincronizabiel si acordabile cu 4 unde/waveforms si un sub-oscilator:
 • 2 efecte pur analogice: distors, modulatie filtru
 • efecte overdrive pe filtre
 • 2 x envelope ADSR si 2 x LFO: unde/waveforms LFO ce includ triangle, sawtooth, square si samle & hold; 
 • conectovitate MIDI I/O si USB pentru conexune la calculator sau alte echipamente MIDI

Unitatea de vanzare: bucata

Parametri:
Numar clape: 25
DeepMind 6
DeepMind 6

Sintetizator analog

Behringer

DeepMind 6

stoc
2 755.00 Lei
Behringer DeepMind 6
Peak
Peak

Sintetizator polifonic

Novation

Peak

stoc
5 420.00 Lei
Novation Peak
Circuit Mono Station
Circuit Mono Station

Sintetizator parafonic

Novation

Circuit Mono Station

stoc
2010.00
1 459.00 Lei
economisiți 551 Lei
-27% Novation Circuit Mono Station
Circuit
Circuit

Groovebox

Novation

Circuit

stoc
1 540.00 Lei
Novation Circuit
Summit
Summit

Sintetizator

Novation

Summit

stoc
9 964.00 Lei
Novation Summit
MiniNova
MiniNova

Sintetizator compact

Novation

MiniNova

stoc
1 544.00 Lei
Novation MiniNova
02.02.2016, 10:07
Un synth excelent...

...care nu trebuie să lipsească din arsenalul oricărui producător (mai ales EDM, HipHop, dar nu numai) sau amator. În ciuda faptului că nu are caracterul unui Moog, Korg MS-20 sau Arturia Mini/MicroBurte, își găsește foarte ușor locul în producții, pe care îl umple cu ușurință, generând bași masivi, lead-uri tăioase și efecte surprinzătoare. Un synth versatil, care se integrează perfect cu Ableton Live și care oferă neașteptat de multă satisfacție pentru prețul lui. Soundcreation, chapeau!!!