despre noi contact autentificare coșul meu menu
0356 228 228 Luni – Vineri: 09:00 - 18:00
Produs inactiv! Acest produs nu se mai fabrică sau nu se mai află în oferta noastră.

Ca alternativă, vă recomandăm:

Novation Launch Control XL mk2

Controler MIDI - mixer, controler de efecte și instrumente - pentru Ableton Live, compatibil și cu FL Studio, 24 knob-uri cu LED, 6 fadere de 60 mm, 16 butoane multi-colore

Novation Launch Control XL mk2
  • Novation Novation Launch Control
  • Novation Novation Launch Control
  • Novation Novation Launch Control
  • Novation Novation Launch Control
Novation Novation Launch Control Novation Novation Launch Control Novation Novation Launch Control Novation Novation Launch Control
Novation

Novation Launch Control - Controler MIDI pentru DJ:

Controler MIDI cu 16 knoburi rotative si 8 PAD-uri tricolore, ideal ca si controler stand-alone sau ca extensie pentru Launchpad, compatibil iPad pentru controlul aplicatiei Launchpad App


Novation Launch Control este un controler MIDI robust si compact cu 16 knoburi asociabile si 8 PAD-uri fiind ideal pentru controlul mixerelor, sintrumentelor si efectelor software. Launc Control functioneaza cu toate DAW-urile importante - si cu iPad - si se integreaza perfect cu Novation Launchpad. Pad-urile tri-colore pot initia sample-uri si scene, iar knoburile pot ajusta filtre, nivele, paning si multe altele.

Desi Launch Control functioneaza ca si controler MIDI de sine statator, acesta poate fi o extensie perfecta pentru Launchpad adaugand cele 16 knoburi si 8 Pad-uri la controalele Launchpad-ului.

Conectat la iPad, Launch Control devine o suprafata de control pentru aplicatia Launchpad, disponibila gratuit pe iTunes. Pentru conexiunea la iPod aveti nevoie de kitul e conectare de camera (Apple Camera Connecting Kit) - acesta nu este inclus cu Lauch Control.

Launch Control este class-compliant MIDI si poate controla software compatibil MIDI pe PC si Mac - Cubase, Reason, Logic si FL Studio - fara a necesita drivere aditionale.

Cele 16 knoburi si 8 Pad-uri pot fi configurate ca si sabloane, oferind control facil asupra mai multor tipuri de software. Exista 8 sabloane de fabrica si 8 de utilizator oferind un arsenal de 448 controale.

  • include Ableton Live Lite si pachet de sample-uri Loopmasters
  • 16 knoburi rotative si 8 PAD-uri tricolore
  • 16 configuratii/sabloane ofeind un total de 448 controale posibile
  • aliemnatet de pe USB

Unitatea de vanzare: bucata

25.04.2017, 20:16
Recomand

Recomand pentru dj si amatori.

21.04.2017, 14:31
Impecabil

Este un produs de o foarte buna calitate si te ajuta extrem de mult in editarea pozelor in lightroom.
Despre echipa soundcreation numai cuvinte de lauda.

Launch Control Sleeve
Launch Control Sleeve

Husă protectoare

Novation

Launch Control Sleeve

stoc
46.00 Lei
Novation Launch Control Sleeve