despre noi contact autentificare coșul meu menu
0356 228 228 Luni – Vineri: 09:00 - 18:00
  • Boss VE-1 Vocal Echo
  • Boss VE-1 Vocal Echo
  • Boss VE-1 Vocal Echo
Boss VE-1 Vocal Echo Boss VE-1 Vocal Echo Boss VE-1 Vocal Echo

VE-1 Vocal Echo - Procesor vocal de ambianță:

Procesor vocal cu 7 tipuri de efecte ambientale cu setări ajustabile, efect Double-tracking și efecte Enhance și Pitch Correct, memorie proprie, port USB


Boss VE-1 Vocal Echo, procesor de voce prin care fiecare vocalist poate beneficia de un Reverb profesional și de efecte de studio pentru a se bucura de o voce excelentă pe scenă. BOSS VE-1 Vocal Echo a fost creat în special pentru acest lucru - pentru a face vocea dvs. extraordinară atunci când cântați. O reverberație mai amplă, împreună cu alte efecte vocale, sunt incluse în acest aparat compact, cu interfață prietenoasă, permițând crearea cu ușurință a unui vocal ambiental de fiecare dată când interpretați.

Cel mai bun lucru în VE-1 este faptul că nu trebuie să fiți un inginer de sunet profesionist pentru a face vocea dvs. mai frumoasă. Totul este la îndemână pentru a obține vocaluri excelente oricând, oriunde. Fie că sunteți un nou venit în lumea efectelor de sunet sau un inginer extrem de calificat, VE-1 vă oferă prelucrarea de înaltă calitate a sunetului pentru oricare interpret, ca vocea lui să devine excepțională.

De lângă reverberații de înaltă calitate, sunt la îndemână și controlere pentru aplicarea efectelor Double, Pitch Correct și Enhance la vocea dvs. pentru a pune la punct sunetul. Pitch Correct vă ajută să mențineți tonalitatea și să obțineți "vocea electronică". Datorită memoriei interne, puteți stoca maximum patru setări favorite și puteți să apelați la acestea, inclusiv setarea pe care o folosiți la un moment dat. Portul audio USB încorporat vă permite să înregistrați vocea prelucrată direct la un DAW și vă dă și posibilitatea de a crea un sunet de calitate de studio.

VE-1 poate fi alimentat și cu baterii și prin adaptor AC, funcționând excelent în orice situație: de la interpretări de stradă, înregistrări în studio până la interpretări live la bar sau club.

  • Șapte tipuri de efecte ambientale cu setări ajustabile pentru vocea dvs.
  • Efectul Double-tracking îngroașă instantaneu sunetul vocii
  • Efectele Enhance și Pitch Correct (inclusiv "vocea electronică")
  • Setări detaliate ajustabile pentru utilizatori experimentați
  • Datorită bateriilor și adaptorului AC puteți interpreta oriunde
  • Memorie integrată pentru a comuta între cele mai potrivite setări pentru fiecare melodie
  • Portul audio USB oferă opțiuni universale pentru ca unitatea să poate fi folosită cu un calculator