CONSULTĂ UN SPECIALIST: 0356 228 228
SERVICII ACHIZIȚII SEAP CONTACT AUTENTIFICARE menu
Acest produs nu se mai fabrică sau nu se mai află în oferta noastră.

Blue Sky MediaDesk 2.1


Sistem de monitorizare de 2.1, cu sateliti pe difuzoare de 4" si dome de 1". Subwoofer cu difuzor de 8". Upgradabil la sistem de 5.1.
Blue Sky
-17%
Blue Sky
Blue Sky MediaDesk 2.1

Sistemul cu cel mai bun raport pret/calitate de la Blue Sky.

Media Desk-ul este un sistem de monitorizare precis, cu un raspuns excelent in frecventa, gandit pentru a functiona intr-un home/project studio bazat pe utilizarea PC-ului. Acesta incorporeaza doi sateliti ultra-compacti, fiecare avand un difuzor emisferic de inalta calitate de medii de 4" si un tweeter soft-dome de 1", amandoua cu magneti de neodym. Potentiometrele de control al volumului general si al volumului subwoofer-ului (8") sunt pozitionate pe spatele subwoofer-ului, si sunt absolut necesare pentru optimizarea integrarii acestuia cu satelitii.

La fel ca si restul sistemelor Blue Sky, acesta poate fi upgrade-at cu usurinta la un sistem 5.1 compact, prin achizitionarea upgrade-ului Mediadesk 5.1, care include 3 sateliti, un modul de control si amplificarea suplimentar si un sistem de control la distanta cu fir pentru reglarea volumului.

Note aplicative:
MediaDesk-ul este gandit pentru inregistrari si productia muzicala intr-un sistem desktop. Satelitii se pot pozitiona cu usurinta langa un ecran CRT, si sunt ecranati din punct de vedere magnetic, impiedicand deteriorarea imaginii stereo datorita apropierii de monitor. Subwoofer-ul poate fi pozitionat sub birou, iar nivelul de frecevente joase poate fi reglat pentru o auditie cat mai fidela.

Cod articol: BSK-1834

Documentatie, manuale:

Evaluările clienţilor:

05.05.2010, 22:39
Sunet aproape perfect, cu ceva ajustari

Fata de orice monitoare de pana in 20 mil. si chiar peste, au bass-ul mai puternic, datorita subwooferului. Nu scot aproape deloc artefacte cum fac boxele ported, mai ales asezate aiurea din ignoranta sau nevoie, Blue Sky oricum le asezi (si sateliti si subwoofer) nu scot artefacte pe zona 80-300 Hz cum fac majoritatea la care portul genereaza sau amplifica orice artefact. Singurul inconvenient este zona 110 - 250 Hz, redata de sateliti, care se aude mai slab un pic. Eu am rezolvat printr-un EQ, cu peak 4 dB la 125 Hz, astfel cred ca au castigat cam 1-2dB pe acea zona (nici mie nu-mi place chiar flat, ci cu ceva boost in zona asta) si le-am asezat pe niste placi de lemn pentru ca am material textil gros pe birou si suge toate undele. In felul asta se reflecta ceva mai multe unde pe mediu-joase, dand o dinamica mai mare, compensand (si prin EQ) lipsa port-ului intr-un mod mult mai sanatos, fara a interfera barbar cu circulatia aerului in interiorul boxe, ci amplificand din exterior. Sunt alegerea perfecta pentru o camera mica, nu se pot asculta exagerat de tare si nici nu fac asta, ca nu are rost, insa la volum decent se comporta excelent. Iar Soundcreation este fiirma serioasa, sa aveti incredere.

27.03.2009, 00:35
Armonie la superlativ frate!

Serviciu impecabil...iar acest produs genereaza lux acustic... calitate/pret power...CACATOARE ACESTE MONITOARE!

30.12.2008, 22:29
Fac toti banii

Au un sunet foarte "deschis" si "aerisit", un timing excelent si o imagine stereo de nota 10. Eu le-am cumparat ca boxe pentru acasa si sunt cat se poate de multumit de ele. Costa mai putin decat o pereche de boxe hi-fi entry level + amplificator, combinatie care oricum nu se compara cu ele la capitolul bas.

10.04.2008, 22:24
blue sky media desk

e un sistem foaaarte tare...am mai ascultat pana acum cateva sisteme...dar acest set imi place la nebunie...cred ca sunt cele mai bune monitoare de pana in 2000 lei...au bass foarte fain...si sunt foarte echilibrate...proportia dintre bass medii si inalte e f bune...si suna destul de clar...au "definitie "...sper sa ajute pe cineva in luarea deciziei ;)

10.04.2008, 20:33
Numa de bine

Despre acest sistem de monitorizare am citit // se aude numa' de bine !!!! ;)

Eu unu mor de nerabdare sa le iau.,, sper ca saptamana viitoare sa fac comanda :( :)

si www.soundcreation.ro the BEST........ numa' oameni seriosi !!!! ( sa o tineti tot asa )

Sanatate si sa auzim numa' de bine !!!!