Error: Could not resolve host: product_catalog

Blue Sky Sky System One 2.1 MKII - Sistem de monitorizare 2.1 - SoundCreation
CONSULTĂ UN SPECIALIST: 0356 228 228
SERVICII ACHIZIȚII SEAP CONTACT AUTENTIFICARE menu
Acest produs nu se mai fabrică sau nu se mai află în oferta noastră.

Blue Sky Sky System One 2.1 MKII


Sistem de monitorizare audio cu raspuns in frecventa complet, pe baza unui sistem 2.1. sateliti cu woofere de6.5" si tweeter de 1", subwoofer de 12 de 200W
Blue Sky
Blue Sky
Blue Sky Sky System One 2.1 MKII

Sistem de monitorizare audio cu raspuns in frecventa complet, pe baza unui sistem 2.1. Fiecare dintre cei doi sateliti SAT 6.5 MKII are un driver de 6.5" si tweeter de neodym de 1" cu diafragma duala si wave-guide. Posibilitatile de bass management si de control ale volumului sunt incorporate in subwooferul SUB 12, care contine un singur woofer de 12" cu excursie mare, amplificat de un amplificator de 200W.

Folosind un sistem de crossover dezvoltat de catre Blue SKy special pentru acest sistem, care a fost mai apoi extins si la restul produselor, precum si retele de bass management, System One ofera o reproducere lipsita de cusur a sursei audio, cu un raspuns constant si corect, atat on-axis, cat si off-axis. Acest monitor detine certificare THX pm3 (vezi thx.com pentru mai multe detalii), iar prin adaugarea unui Bass Management Controller (BMC), poate fi cu usurinta extins intr-un sistem de monitorizare 5.1.

System One este un sistem care va ofera monitorizare la un nivel extrem de ridicat de fidelitate, pe un spectru de frecventa extrem de larg. La fel ca si restul sistemelor de la Blue Sky, acesta se foloseste intens de tehnologia BOO™, dezvoltata de catre Blue Sky, care, in conjunctie cu retelele de bass management si cu crossoverele, ofera un raspuns spectral corect in orice situatie reala.

Cod articol: BSK-1826

Documentatie, manuale:

Evaluările clienţilor:

06.10.2008, 21:04
suna foarte bine

suna extraordinat, abia ce l-am primit