IK Multimedia anunta promotia “Summer Group Mix”

Incepand cu 1 Iulie si pana la 31 August orice muzician sau producator poate primi pana la 3 plug-inuri „T-RackS singles” gratuit daca cumpara 1 singur plug-in.

IK Multimedia anunta ca incepand cu 1 iulie lanseaza  promotia de vara “summer group mix promotion” unde fiecare muzician sau producator poate primi pana la 3 plug-inuri T-RackS 3 singles gratuit. Tot ce trebuie sa faceti este sa cumparati un  plug-in T-RackS 3 single de la unu din dealeri autorizati IK Multimedia sau de pe magazinul online IK Multimedia si sa-l inregistrati in aria dvs de user si automat  veti primi alt plug-in T-Racks 3 singles gratuit gata de download din aria de user a dvs.
Aceasta promotie devine si mai buna.
Daca 500 de participanti cumpara si inregistreaza un plug-in T-RackS 3 single ei automat vor primi un al 3-lea plug-in gratuit pregatit de download pe site-ul IK Multimedia iar daca numarul participantilor atinge 1000, fiecare din ei va primi un al 4-lea plug-in T-RackS 3 single gratuit la sectiunea de download de pe site-ul IK Multimedia, deci nu mai putin de 4 plug-inuri la pret de unu.
Promotia “group mix” al celor de la IK Multimedia este o promotie bazata pe comunitate, adica: cu cat participa mai multa lume cu atat promotia devine mai buna . Fiecare participant la cumpararea unui plug-in automat primeste unul gratuit. Daca vestea circula si tot mai multi participa si se ajunge la un numar de 500 participanti automat fiecare din ei mai primeste un plug-in gratuit iar daca se atinge tinta de 1000 participanti, fiecare din ei ar cumpara practic 4 plug-inuri la pret de unu.

Despre T-Racks 3 singles

T-RackS 3 singles sunt procesoarele individuale care compun  T-RackS 3 Deluxe Mixing and Mastering suite care functioneaza ca plug-inuri individuale. Asta va ofera o mai mare flexibilitate si in plus o calitate mai buna a sunetului cand sunt folosite in procesul de mixare.In plus T-rackS 3 singles se integreaza perfect in arhitectura de 12 sloturi al T-RackS Standard permitand utilizatorilor sa achizitioneze si sa foloseasca procesoare individuale la mixaj si sa construiasca pt mastering un lant de plug-inuri personalizat.

T-Racks 3 singles include:

Vintage Tube Compressor/Limiter model 670

Vintage Tube Program EQ

Opto compressor

Brickwall limiter

Linear Phase Equalizer

Classic T-RackS Compressor

Classic T-RackS Multi-band Limiter

Classic T-RackS Clipper

Classic T-RackS Equalizer

Complete Metering Suite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.