despre noi contact autentificare coșul meu menu
0356 228 228 Luni – Vineri: 09:00 - 18:00

Producător de efecte de chitară, fondat în 2012 de către Kirk Hammet de la Metallica și David Karon, KHDK Electronics s-a specializat pe producția de pedale de distors și efecte de înaltă calitate, fabricate manual sub stricta supraveghere a fondatorilor și proiectate de către Antonin Salva. Toate pedalele KHDK se produc în SUA, Paducah, Kentucky.


KHDK logo
Efecte de chitară
Efecte de chitară

Efecte de chitară

KHDK GS Ghoul Screamer
GS Ghoul Screamer
Pedală de overdrive

KHDKGS Ghoul Screamer

Pedală de overdrive pentru chitara electrică, semnătură Kirk Hammet de la Metallica, ce oferă control pe drive, volum și ton, și 5 mini switch-uri pentru bass, high, body și 2x compression.
1 079.00 Lei
KHDK GS Ghoul Screamer adauga in cos
KHDK SB Scuzz Box
SB Scuzz Box
Pedală de fuzz

KHDKSB Scuzz Box

Pedală de fuzz pentru chitara electrică, ce oferă control pe fuzz, volum, deep și tone, mini switch pentru selecție fuzz/scuzz, mini switch pentru buffer, on/off switch, alimentat prin baterie de 9 V
949.00 Lei
KHDK SB Scuzz Box adauga in cos
KHDK No.2 Clean Boost
No.2 Clean Boost
Pedală Clean Boost

KHDKNo.2 Clean Boost

Pedală de tip Clean Booster pentru chitara electrică, ce oferă control pe gain, volume, bass & treble, mini switch pentru selecție Hi/Lo gain, on/off switch, alimentat prin baterie de 9 V sau alimenta
949.00 Lei
KHDK No.2 Clean Boost adauga in cos
KHDK No.1 Overdrive
No.1 Overdrive
Pedală de overdrive

KHDKNo.1 Overdrive

Pedală de overdrive pentru chitara electrică, ce oferă control pe gain, volume, bass & treble, mini switch pentru selecție Hi/Lo gain, on/off switch, alimentat prin baterie de 9 V sau alimentator.
949.00 Lei
KHDK No.1 Overdrive adauga in cos
KHDK DB Dark Blood
DB Dark Blood
Pedala de efect distortion

KHDKDB Dark Blood

Pedală de efect distortion, semnătură a celebrului chitarist Kirk Hammett de la Metallica. Beneficiază de tehnologie MOS-FET, conectori de intrare/ieșire jack 6.3 mm, switch on / off pentru pornirea și oprirea efectului, potențiometre de control pentru gain, volum, joase și înalte. Se alimentează prin intermediul unei baterii de 9V sau un alimentator (nu este inclus). Carcasă metalică solidă.
1 079.00 Lei
KHDK DB Dark Blood adauga in cos